Hvordan søke støtte til økonomisk støtte

Hvordan søke bidrag til et arrangement?

Slik søker du økonomisk støtte til et arrangement PSF tildeler hvert år midler til grupper med studenter som ønsker delfinansiering til en aktivitet. Dette kan eksempelvis være hytteturer, bowling, fjellklatring eller juleverksted. Vi ønsker at midlene som tildeles gir mest mulig for pengene.


Derfor vil vi at dere skal skrive et budsjett i forkant og skrive en tekst der dere forklarer hvorfor akkurat deres arrangement skal bli støttet.


Grupper fra alle studieprogrammene på fakultetet er velkommen til å søke (master, bachelor, årsstudium, profesjon).
Om dere har spørsmål angående søknader etc, kontakt oss gjerne på okonomi@psfo.no. Hvis dere blir tildelt penger har vi bare mulighet til å refundere penger – vi kan ikke overføre i forkant. For å søke fyller du ut nettskjemaet under: Søk etter midler


Hvordan få refusjon for godkjente utlegg

1. Original kvittering leveres inn sammen med refusjonsskjema (vedlagt lenger nede på siden). Teip alle fire sider av hver kvittering på et eller flere ark (kun på én side av arket), fyll ut refusjonsskjemaet, og legg det i postkassen merket «PSF», i 1. etg på Psykologibygget (Christies gate 12). Kvitteringene må teipes såpass omfattende grunnet UiBs regler for refusjon, der de blant annet skal scanne og arkivere alle kvitteringene.


2. Fakturaer kan sendes direkte til fakultetet. Bestillernummer og adresse, som skrevet under, må stå på fakturaen for at den skal bli betalt.

  • Universitetet i Bergen
  • Felles fakturamottak
  • Postboks 7800 5020 Bergen
  • Bestillernummer: 170001/270033