Sosialkomiteene

Psyched

Et navn hvis natur reflekteres i tittelen; Psyched er det grenseløse festkonseptet og det grenseløse konseptet som tilsvarer de tidløse ordene: “Veni, vidi vici!”. Vi er de hvis navn ropes utover historien og skaper frykt for alle innenfor normalen! Vi er den eksterne sosialkomiteen ved det psykologiske fakultet, et konsept og en komite som i samarbeid med andre fakulteter skreddersyr større og bedre arrangementer! Vi er de hvis rop runger over norgeskysten på studentcruise; de hvis rop høres helt til Irland under St. Patrick’s Mini Festival; de hvis rop skaper snøskred under vinterlekene; og de hvis rop bringer alle de festglade, store psykologene til liv igjen!


Styret består av fire faste medlemmer: Leder, nestleder, økonomiansvarlig og PR-ansvarlig. I tillegg har vi et understyre bestående av 5-7 medarrangører som vil være i god kontakt med styret som er Psyched. Som medlem av vil du ikke bare være med på arrangementene, men også være en del av dem som medarrangør av mange spennende, nye arrangementer som du selv kan ha en stor innvirkning på!


Vi har også en dedikert promotørgruppe for Psyched og Ego der DU kan utrette en stor forskjell! Er du interessert i å være en del av noe stort på fakultetet, ikke nøl!


Lik gjerne Psyched på Facebook, eller send oss gjerne en mail på psyched@psfo.no

Og husk: Psyched er av studenter, for studenter.

EGO

EGO er sosialkomiteen ved det psykologiske fakultet. Vi arrangerer sosiale arrangementer med målsetning om å inkludere alle studentene på fakultetet. Vi arrangerer diverse fakultetsfester og større arrangementer, som juleball, idrettsdag, battle og internaften. Hver måned arrangerer vi også en storslagen quiz!


EGO består av et styre, og rundt 20 aktive medlemmer. Styret består av fem personer; leder, nestleder, økonomiansvarlig, pr-ansvarlig og et ordinært styremedlem.


Som medlem av EGO blir du del av en stor, festglad gjeng. Vi avholder møter omtrent én gang i måneden (gjerne vorspiel utkledd som møter). EGO gir deg en perfekt plattform til å bli kjent med studenter på tvers av studieretninger. I motsetning til mange andre grupper, innebærer medlemsskap i EGO ingen store tidkrevende forpliktelser. Du velger selv hvor mye du ønsker å bidra med.


Vi er på jakt etter studenter som ønsker å skape en morsommere og bedre hverdag for sine medstudenter, og bidra til å skape et enda bedre fellesskap på PsykFak!


Dersom du ønsker å høre mer kan du ta kontakt gjennom facebooksiden vår eller send en mail til ego@psfo.no.

Vi gleder oss til å høre fra DEG!