Sosialkomitéen Euforia

Eurofia

Et navn hvis natur reflekteres i tittelen; Euforia er det grenseløse festkonseptet og det grenseløse konseptet som tilsvarer de tidløse ordene: “Veni, vidi vici!”. Vi er de hvis navn ropes utover historien og skaper frykt for alle innenfor normalen! Vi er den eksterne sosialkomiteen ved det psykologiske fakultet, et konsept og en komite som i samarbeid med andre fakulteter skreddersyr større og bedre arrangementer! Vi er de hvis rop runger over norgeskysten på studentcruise; de hvis rop høres helt til Irland under St. Patrick’s Mini Festival; de hvis rop skaper snøskred under vinterlekene; og de hvis rop bringer alle de festglade, store psykologene til liv igjen!


Styret består av fire faste medlemmer: Leder, nestleder, økonomiansvarlig og PR-ansvarlig. I tillegg har vi et understyre bestående av 5-7 medarrangører som vil være i god kontakt med styret som er Euforia. Som medlem av vil du ikke bare være med på arrangementene, men også være en del av dem som medarrangør av mange spennende, nye arrangementer som du selv kan ha en stor innvirkning på!


Vi har også en dedikert promotørgruppe for Euforia og Ego der DU kan utrette en stor forskjell! Er du interessert i å være en del av noe stort på fakultetet, ikke nøl! Lik oss på Facebook


Lik gjerne Euforia Facebook, eller send oss gjerne en mail på euforia@psfo.no

Og husk: Euforia er av studenter, for studenter.