Scientia

HVEM er vi?


Scientia er et studentdrevet organ underordnet Psykologisk studentforening (PSF). Vi ønsker å skape en møteplass for forskningsinteresserte studenter ved Det psykologiske fakultet i Bergen. Vi er ganske enkelt en gjeng nysgjerrige studenter.


HVA driver vi med?


Vi arrangerer hvert semester fagkvelder der vi inviterer en relevant foredragsholder, som formidler egen kunnskap og erfaringer. Noen ganger har vi også møter hvor vi drøfter spørsmål knyttet til forskning og vitenskap. Videre er det viktig for oss at fagkveldene skal være et forum hvor studenter kan presentere sine egne forskningsprosjekter, enten det er arbeid gjort i forbindelse med studentstipender, bachelor-, master- eller hovedoppgaver. Vi oppfordrer også studenter på tvers av programmer, og uavhengig av erfaringsnivå, til å presentere tema eller problemstillinger de selv brenner for. En presentasjon hos Scientia vil være en god mulighet til å øve seg på å legge frem resultater, motta verdifull tilbakemelding, og generelt dele forskningserfaringer.


HVORFOR driver vi med dette?


Fagkveldene skal bidra til meningsfull avkobling og åpne for læring om forskningsrelevante tema, som ikke nødvendigvis er inkludert i anbefalt litteratur, eller undervisningen for øvrig. Scientia skal også være en arena hvor forskningsinteresserte studenter på tvers av kull og studieretninger kan møtes, bli bedre kjent og lære av hverandre. I tillegg vil vi tilby muligheter for å knytte kontakter i fag- og forskningsmiljøene, både innenfor og utenfor fakultetets vegger.


HVEM er vi til for?


Scientia er til for alle som vil! Du trenger ikke snakke, og ikke engang spise gratis pizza, dersom du dukker opp på et av våre arrangementer. Det er fullstendig tilstrekkelig å kjenne på en følelse av nysgjerrighet på hvorvidt forskning er noe du selv kunne tenke deg. Hvem vet, kanskje er det starten på noe!


= LAVTERSKELTILBUD for vitebegjærlige og nysgjerrige studenter!


I forbindelse med fagkveldene serverer vi pizza, og alle nysgjerrige studenter ved fakultetet er velkomne til å delta!


Lurer du på noe om Scientia?

Kontakt oss