Scientia

Scientia

«HVEM er vi? Scientia er et studentdrevet organ underordnet Psykologisk studentforening (PSF), som søker å skape en arena for forskningsinteressete studenter ved Det psykologiske fakultet i Bergen. Vi er altså en gjeng forskningsinteresserte studenter.


HVA driver vi med? Vi arrangerer fagkvelder der vi inviterer en forskningsrelevant foredragsholder, som formidler sin kunnskap og erfaringer. Vi ønsker også at fagkveldene skal være et forum hvor studenter kan presentere sine egne forskningsprosjekter, enten det er arbeid gjort i forbindelse med studentstipender, bachelor-, master- eller hovedoppgaver. Det vil være en god mulighet for å øve seg på å legge frem resultater, motta verdifull tilbakemelding og generelt dele forskningserfaringer.


HVORFOR driver vi med dette? Fagkveldene skal bidra til meningsfull avkobling og åpne for læring om forskningsrelevante tema, som ikke nødvendigvis er inkludert i pensum og undervisningen. Det skal også være en arena hvor forskningsinteresserte studenter på tvers av kull og studieretninger kan møtes, bli bedre kjent og lære av hverandre. I tillegg vil vi tilby muligheter for å knytte kontakter i fag- og forskningsmiljøene, både innenfor og utenfor fakultetets vegger.
= LAVTERKSELTILBUD for forskningsinteresserte studenter! I forbindelse med fagkveldene serverer vi pizza, og alle nysgjerrige studenter ved fakultetet er velkomne til å delta!»


Lurer du på noe om Scientia? I 2018 er det Werner Sævland som er leder.

Kontakt oss