Katarsis

Katarsis er et selvstendig, studentdrevet tidsskrift ved Det Psykologiske Fakultet ved Universitetet i Bergen. Tidsskriftet produserer både saker om psykologisk forskning og nyheter, samt saker om andre relaterte arrangementer og problemstillinger. Ved dette vil vi vekke faginteresse men også være til underholdning for den som måtte lese våre artikler.


I Katarsis' målgruppe finner vi hovedsakelig studenter og ansatte ved fakultetet, men også andre psykologiinteresserte eller den vanlige mannen i gaten. Vi ønsker å være saklige, objektive og kunnskapsbaserte, i tillegg til å være en kritisk motvekt til pseudovitenskapelig forskning eller unøyaktig fremstilling av psykologifaget.


Som medlem i Katarsis får du en god mulighet til å prøve ut ditt engasjement foran et stort publikum. Om du er glad i å skrive, fotografere, utvikle nettsider, promotere eller interesserer deg for lederskap og organisasjon, så er dette en perfekt studentorganisasjon. Gå inn på katarsisuib.no, eller følg oss på Facebook for å få med deg de siste oppdateringene.


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, på rekruttering@katarsisuib.no.