Katarsis

Katarsis er et selvstendig, studentdrevet tidsskrift ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Tidsskriftet produserer saker om psykologiske fenomener og psykologisk forskning, og dekker også psykologirelaterte nyheter, både på lokalt og nasjonalt nivå. Gjennom dette vil vi vekke faginteresse, men også være til underholdning for den som måtte lese våre artikler.


I Katarsis' målgruppe finner vi hovedsakelig studenter og ansatte ved fakultetet, men også andre psykologiinteresserte. Vi ønsker å være saklige, objektive og kunnskapsbaserte, i tillegg til å være en kritisk motvekt til pseudovitenskapelige fremstillinger av forskning og andre unøyaktige fremstillinger av psykologifaget.


Som medlem i Katarsis får du en god mulighet til å prøve ut ditt engasjement foran et stort publikum. Om du er glad i å skrive, fotografere, illustrere, utvikle nettsider, promotere eller interesserer deg for ledelse og organisasjonsarbeid, så er dette en perfekt studentorganisasjon. Gå inn på Katarsisuib.no , eller følg oss på Facebook , for å få med deg de siste oppdateringene.


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, på rekruttering@katarsisuib.no.