Fritid og Idrett

Psykologisk kanonball

Hva var det gøyeste vi hadde i gymtimene da vi gikk på barne- og ungdomsskolen? Nettopp.

Psykologisk kanonball er et tilbud for alle studenter ved det Psykologiske fakultet! Vi har trening hver torsdag kl. 18.30-19.30 ved St. Paul skole midt mellom U. Pihl og Vektertorget.


Kanonballaget trenes av medlemmer av kanonballstyret, der alle og enhver er gøye og dedikerte! På treninger spilles det mye ball, men det er også fokus på teknikk, styrketrening og kondisjon.
Det blir også arrangert kamper mot andre institusjoner - der vi som oftest vinner, for laget vårt er (kanon)bra! Vi inviterer deg til å ta et avbrekk fra studiet og ta del i det gøye som skjer! Vi sees der, og husk: Det er 100% gratis!


Lik gjerne Psykologisk kanonball på Facebook!

Psykologistudentenes turgruppe

Vi i turgruppestyret ønsker alle nye og tidligere medlemmer velkommen tilbake etter sommerferien!


I høst håper vi å få til flere spennende arrangementer som kan passe for turglade psykologistudenter på alle nivåer. Vi satser derfor på å både få arrangert flere dagsturer samt et par helgeturer.
Vi ønsker også at så mange som mulig vil ta utfordringen og bli med på turer de kanskje ikke hadde tatt initiativ til selv og vi vil derfor forsøke så godt vi kan å informere og tilpasse turene etter behov. I mange tilfeller vil den fantastiske naturen vi har tilgang på rundt Bergen danne utgangspunktet for turene.


Vårt mål er å inspirere til tur- og friluftsglede ettersom vi mener dette er viktige elementer i en positiv studenthverdag! Vi vil arrangere et informasjonsmøte tidlig i semesteret og håper dere vil komme og få mer informasjon om hva vi har å by på.


I tillegg til dette holder vi årsmøte bare noen uker etter semesterstart og søker engasjerte studenter til turstyret, et perfekt sted å engasjere seg for deg som har litt turerfaring fra før av og vil få erfaring med å lede turer!

Dersom du ønsker å høre mer kan du ta kontakt gjennom facebookgruppen vår eller send en mail til turgruppen@psfo.no.

Psykologirevyen

Psykologirevyen er en organisasjon hvor vi sammen arbeider mot å produsere en forestilling som settes opp hvert år. Vi jobber tett sammen for å skape et ferdigstilt produkt hvor studentene bidrar innen skuespill, dans, tekstskriving, salg, matlaging og barutsalg, for å nevne noen av områdene.


Det er ikke behov for noen forkunnskaper for å bli med i psykologirevyen, og vi opererer heller ikke med audition. Målet er å skape en arena som bidrar til å opprettholde et godt studiemiljø, hvor medlemmene kan få utløp for sine kreative tanker og ferdigheter. I tillegg til å møtes jevnlig, reiser vi på en årlig hyttetur, samt har månedlige quiz-kvelder og fjellturer. Dette er med andre ord en super måte å møte mange hyggelige folk, få et nettverk og ikke minst et fantastisk år!


Psykologirevyen har dessverre ikke vært aktiv dette året, men er du interessert i å gjøre noe med det, er det bare til å ta kontakt!


Er du interessert i å bli en aktiv og engasjert student send en mail til: kontakt@psfo.no

Psykologisk futsal

Psykologisk futsal er en gutteklubb for alle gutter med en indre fotballstjerne! Har du spilt fotball i dine yngre dager, semi-profesjonelt eller rekreasjonelt? Isåfall er denne klubben for deg!


Besøk gjerne hjemmesiden vår på Futsal-gruppen